پیام نوروزی دکتر براتی ریاست سما دزفول

۰۲ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۱:۵۲ کد : ۴۹۱ آخرین اخبار خبر تصویری

به گزارش روابط عمومی دانشکده سما دزفول، رئیس مرکز آموزشی-فرهنگی سما دزفول در پیامی فرارسیدن نوروز ۱۴۰۰ را به جامعه دانشگاهی و همه استادان؛ معلمان، کارکنان، دانشجویان و دانش‌آموزان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

*یا مقلب القلوب و الابصار*
*یا مدبر اللیل و النهار*
*یا محول الحول و الاحوال*
*حول حالنا الی احسن الحال*

فرا رسیدن رستاخیز باشکوه و پر از طراوت بهاری طبیعت فرصت و مجالی است گرانبها و ارزشمند، برای حمد و سپاس خداوند متعال و موسمی است برای اندیشیدن هرچه بیشتر به خالق لایتناهی و مواهب الهی؛ نوروز زمانی است مغتنم برای نو شدن، تازه شدن و حرکت به سوی تکامل و تعالی.

شروع سال نو که مقارن با اعیاد مبارک و سراسر نور شعبان المعظم می‌باشد، سال ۱۴۰۰، *سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها* را به همه همکاران، اساتید، معلمان، دبیران، دانش‌آموزان و دانشجویان ارجمند و گرانقدر مرکز آموزشی- فرهنگی سما دزفول، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

در آغازین روز سال نو و در پرتو الطاف بیکران خداوند رحمان و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و سربلندی همراه با قلبی منور به نور لطف خدا را برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم.

دکتر علی براتی
رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما دزفول