ششمین یادواره شهدای دانشجوی مدافع حرم، امنیت و سلامت شهرستان دزفول برگزار شد

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۱ کد : ۴۸۶ آخرین اخبار خبر تصویری

ششمین یادواره شهدای دانشجوی مدافع حرم، امنیت و سلامت شهرستان دزفول دردانشکده سما دزفول برگزار شد

در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری برتر کشوری و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران توسط رزم نوازان تیپ ۲۹۲ زرهی شهرستان دزفول ، دکتر علی براتی رئیس مرکز آموزشی - فرهنگی سما دزفول، پس از خیر مقدم به خانواده های معظم و معزز شهدای والا مقام و سایر حضار، عنوان کرد: امسال ششمین یادواره شهدای مدافع حرم، امنیت و سلامت شهرستان دزفول، مقارن با اولین سالگرد شهادت مالک اشتر زمان، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و چهلمین روز شهادت دانشمند برجسته هسته‌ای دکتر محسن فخری زاده برگزار می گردد.

رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما دزفول افزود: رسالت دانشگاهی و وظیفه خود میدانیم که خانواده‌های معظم و معزز شهدا و شهیدان والامقامی که جان گرانبهای خود را در راه حفظ و حراست و پاسداری از عزت، شرف و اقتدار میهن اسلامی تقدیم آستان ربوبی کردند، را تکریم، تجلیل و تعظیم کنیم.

براتی عنوان کرد: سردار سلیمانی در عرصه نظامی و در جبهه نبرد یک فرمانده بی‌نظیر، بی بدیل و افتخارآفرین بودند و در عرصه دیپلماسی منطقه‌ای و جهانی یک دیپلمات تمام قد، کاربلد و ممتاز بودند. سردار سلیمانی در عرصه بین اللملی یک شخصیت تاثیرگذار و تعیین کننده بودند و در یک کلام حاج قاسم به معنای واقعی کلمه سرداردلها بود. مقام معظم رهبری می‌فرمایند: "به شهید حاج قاسم سلیمانی به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب، یک راه و روش و یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم." امید اینکه همه ما در مکتب حاج قاسم تلمذ کنیم.

سردار حاج عارف سعد فرمانده قرارگاه فجر سپاه قدس در جنوب غرب کشور و از همرزمان شهید سردار سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، نهضت‌های مقاومت را لایه‌های دفاعی و خاکریز مقدم جمهوری اسلامی دانست و گفت: کل جریان مقاومت با تهدید هریک از نهضت‌هایش وارد عمل می‌شود.

سردار سعد جلوگیری از تجزیه کشورهای منطقه از جمله عراق، سوریه و یمن را از خدمات سردار سلیمانی به منطقه دانست و اظهارداشت: طرح تجزیه کشورهای منطقه آماده بود که اگر اجرا می‌شد، درگیری‌های قومیتی و طایفه‌ای زیادی در منطقه ایجاد می‌شد و سال‌ها ادامه داشت.

وی با اشاره به سخنان مسوولان کشورهای همجوار مبنی بر تاثیر اقدامات حاج قاسم سلیمانی در منطقه افزود: ۸۵ درصد مناطق سوریه سقوط کرده بودند ولی حاج قاسم سلیمانی با استراتژی، اهداف و افکار خود نقش بسزایی در آزادسازی این مناطق ایفا کرد.

فرمانده قرارگاه فجر سپاه قدس در جنوب غرب کشور با اشاره به رصد روزانه تحولات ایران توسط آمریکا گفت: دشمن برای ضربه زدن به نظام طراحی و تصمیم سازی می‌کند.

سردار سعد غبارآلود شدن فضای عراق در سال گذشته را یادآور شد و اظهارداشت: این اعتراضات بواسطه هزینه‌های آمریکا و فضاسازی رسانه‌ای انجام شدند ولی بعد از شهادت سردار سلیمانی ورق برگشت.
وی با اشاره به مراسم باشکوه گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در عراق افزود: تجمع‌های میلیونی در بغداد، بصره و نجف برای گرامیداشت این شهیدان بی‌نظیر بودند.

سردار سعد با بیان اینکه روابط سردار سلیمانی با مسوولان کشورها حسنه بود، بیان کرد: هنر حاج قاسم این بود که با همه طوایف و قومیت‌ها کار می‌کرد لذا هیچ حزبی نتوانست او را مصادره کند و اکنون عشق او تمام حدود را در نوردیده است.

سردار سعد تبعیت از رهبری را اولویت سردار سلیمانی دانست و بیان کرد: کشورهای غربی ایران را از داروهای سرطان، ام اس و دیگر بیماری‌های لاعلاج تحریم کرده ولی قصد داشت واکسن کرونا را به ایران ارسال کند که با تیزبینی و ممانعت مقام معظم رهبری مواجه شد.

وی افزود: آمریکا روزانه به دلیل شیوع کرونا تلفات می‌دهد و اگر واکسن این کشور کارساز است چرا برای مردم خود استفاده نمی‌کند.

پایان بخش این مراسم معنوی، تجلیل و تکریم از خانواده های شهدای گرانقدر مدافع حرم، امنیت و سلامت شهرستان دزفول بود.

قرائت دل نوشته فرزند شهید جاویدالاثر مدافع حرم شهید مهدی نظری (دانش آموخته دانشکده سما دزفول) و مرثیه‌سرایی از دیگر برنامه‌های این یادواره بود.

ششمین یادواره شهدای دانشجوی مدافع حرم، امنیت و سلامت شهرستان دزفول به همت ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دزفول، بسیج دانشجویی و دانشکده سما دزفول و در سالن سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی این دانشکده برگزار گردید.

روابط عمومی دانشکده سما دزفول