برگزاری مراسم گرامیداشت یوم الله ۹ دی و روز بصیرت در دانشکده سما دزفول

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۸۱ آخرین اخبار

برگزاری سخنرانی به مناسبت گرامیداشت حماسه یوم الله 9 دی در دانشکده سما دزفول با حضور هیأت رئیسه و کارکنان دانشکده سما دزفول و همچنین مسئول بسیج دانشجویی شهرستان برگزار گردید.

در این مراسم آقای دکتر براتی ، ریاست مرکز آموزشی و فرهنگی سما دزفول ضمن اشاره به اهمیت این روز از بعد حماسی و ارزشی و دشمن شکن بودن این رویداد در مقابل بدخواهان

بر لزوم پاسداری از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی از گزند دشمنان و معاندین تحت حمایت استکبار جهانی تأکید نمودند.

همچنین سخنران این مراسم حجه الاسلام والمسلمین حاج شیخ محسن فرهمند ضمن تشریح زوایای مختلف این روز به عنوان فصل الخطاب نسبت به اقدامات منافقین ، با اشاره به امنیت بوجود آمده در سایه استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی و وجود رهبری اندیشمند و آگاه و شجاع در رأس این نظام عزیز ، لازم دانستند با تجدید میثاق با ارزشهای اسلامی و ولایت فقیه قدر دان این نعمت بیکران الهی باشیم.