شهادت هنر مردان خداست/ بیانیه ریاست سما دزفول در محکومیت ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده

۰۷ آذر ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۶ کد : ۴۷۸ آخرین اخبار خبر تصویری

«ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون »

و گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده‌اند، مردگانی هستند، بلکه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره‌مندند»(آل عمران/آیه ۱۶۹).

ترور ناجوانمردانه شهید دکتر محسن فخری زاده؛ رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بار دیگر درماندگی، استیصال و خباثت استکبار جهانی و رژیم اشغالگر و جعلی صهیونیستی را در مقابل اراده مستحکم و پولادین ملت همیشه قهرمان ایران اسلامی نشان داده و شرارت و رذالت نظام سلطه را به جهانیان یادآور شد.

اینجانب شهادت این دانشمند ارزشمند هسته‌ ای و صنعت دفاعی را به محضر مقام معظم رهبری مد ظله العالی، ملت قهرمان ایران اسلامی و خانواده گرانقدر این شهید والامقام، تبریک و تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای این شهید گرانقدر علو درجات را مسئلت دارم.