پیام دکتر براتی ریاست مرکز آموزشی و فرهنگی سما دزفول بمناسبت رجعت پیکر شهید والامقام دوران دفاع مقدس و شهیدمدافع حرم

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۴ کد : ۴۷۰ آخرین اخبار خبر تصویری

پیام رئیس مرکز فرهنگی و آموزشی سما دزفول به مناسبت رجعت عطرآگین پیکر مطهر سرداران شهید (شهید بهروان، شهید دوران دفاع مقدس )و (شهید نظری شهید مدافع حرم)

«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»

سوره احزاب ؛ آیه ۲۳

در تعالیم و مکتب متعالی شیعه بالاترین ثواب و عظیم ترین فوز، جهاد فی سبیل الله و رسیدن به فیض عظما و مقام والای شهادت است. به یقین شهدای والامقام، نظرکردگان آستان ربوبی هستند و این اراده الهی است که خط سرخ شهادت را زنده نگه می‌دارد و بندگان شایسته خود را به مقام شامخ «عند ربّهم یرزقون» می‌رساند.

امروز در آستانه رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و شهادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام رضا (ع) ایران اسلامی معطر به عطر شهادت شهدای عزیز شد؛ شهدایی که پیکر پاک آنها پس از سالها به میهن اسلامی بازگشت و خاک گهربار ایران را به شمیم خوش بوی شهادت معطر کرد.

پیکر مطهر "شهید فرامرز بهروان" که در تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۳۶۳ در منطقه شرق دجله و در عملیات بدر به مقام والای شهادت نائل شد و پیکر پاک "شهید مهدی نظری" از دانش آموختگان دانشکده سما دزفول که در نبرد خان طومان سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد، به خاک وطن رجعت کردند. شهیدان والامقامی که عاشقانه همچون سید و سالار شهیدان، خون پاک خویش را تا ابد بر بلندای افق سپهر انسانیت به یادگار گذاشتند و برگی دیگر از حماسه حسینی را رقم زدند.

اینجانب شهادت پرافتخار و مظلومانه این شهیدان والامقام و بازگشت پیکر مطهر این جوانان پاک طینت را به محضر حضرت ولی‌عصر(عج)، ‌رهبر معظم انقلاب و خانواده محترم و معزز ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه خداوند رحمان برای بازمندگان صبری عظیم و اجری جزیل مسئلت دارم.»