پیام تبریک دکتر علی براتی رئیس دانشکده سما دزفول به مناسبت روز ملی مقاومت و پایداری - روز دزفول

۰۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۶ کد : ۴۴۶ آخرین اخبار

«یا ایهاالذین آمنو ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم.»
اى کسانى که ایمان آورده‌اید، اگر خدا را یارى کنید و براى خشنودى او با کافران بجنگید و از دینش حمایت کنید، او نیز با فراهم آوردن اسباب پیروزى، شما را یارى مى‌کند و گام‌هایتان را در میدان نبرد استوار می‌سازد.

روز چهارم خرداد در تقویم رسمی ایران اسلامی به شایستگیروز دزفول، روز ملی مقاومت و پایداری نام‌گذاری شده است. روزی که یادآور مقاومت و ایثار و جان‌فشانی مردمان قهرمانی است که در هشت سال دفاع مقدس مردانه ایستادند و از دین و عزت و شرف و خاک میهن جانانه دفاع کردند.

دزفول شهر ایمان و آب و آبرو، شهری که سخت‌ترین، سنگین‌ترین و سهمگین‌ترین حملات هوایی و زمینی دشمن نتوانست حتی برای لحظه ای کوچکترین تزلزلی در عزم پولادین مردمانش پدید آورد. همانا که اسم رمز الف دزفول خود نشان از عمق کینه و استیصال دشمن در برابر عزم راسخ، مقاومت شکست‌ناپذیر و گامهای استوار مردمان این دیار دارد.

در انتها روز چهارم خرداد روز دزفول پایتخت مقاومت و ایستادگی را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و همچنین بر عموم مردمان شریف و شهیدپرور دارالمومنین دزفول تبریک و تهنیت عرض می نمایم.