گرامیداشت روز جهانی قدس و متن پیام ریاست سما دزفول

۰۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۴۴۳ آخرین اخبار

مقام معظم رهبری ؛

مساله‌ی ‌فلسطین ‌از لحاظ‌ اسلامی ‌برای ‌همه‌ی ‌مسلمانان ‌از جمله ‌برای ‌ما یک‌ مساله‌‌ اساسی‌ است.

بیانه ریاست دانشکده سما دزفول به مناسبت روز جهانی قدس

بی شک امروزه مسئله قدس‌ فقط چالش‌ بر سر محدوده‌ یک‌ سرزمین‌ و یا حتی‌ مظلومیت‌ یک‌ ملّت‌ نیست‌، ‌این روز بزرگ، روز سعی صفا و مروه روزه‌دارانی است که در آیین بزرگ صیام، روزه‌هایشان را کامل می‌کنند و با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی، پیمانی دوباره می‌بندند و با تاکید بر لزوم وحدت در هیاهوی دعوای قدرت های پوشالین جهان، شعار اعتصام به ریسمان الهی و پرهیز از تفرقه را در سراسر گیتی طنین انداز می نمایند.

روز قدس روز دفاع از مردم مظلوم فلسطین در برابر رژیم غاصب اسرائیل و روز تجلی اقتدار مسلمانان در برابر مستکبران عالم است.

روز جهانی قدس امسال که با نام سید الشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی عجین شده است، مسئولیت ما را در مقابل مردم مظلوم فلسطین مضاعف می کند.

دانشکده سما دزفول از همه مؤمنین‌ روزه‌دار ایران‌ اسلامی بویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشکده سما دزفول دعوت می‌کند، ‌با درک‌ حساسیت‌ شرایط‌ موجود، با حضور گسترده‌ خود در فضای مجازی و پویش های مردمی برای بزرگداشت روز جهانی قدس‌،  بر لزوم وحدت همه آزادگان تأکید نمایند. این دانشکده ضمن بیعت مجدد با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و منویات ولی امر مسلمین، مقام عظمای ولایت و با پاسداشت یاد و خاطره شهید عزیزمان حاج قاسم سلیمانی، امید واثق دارد که پیروزی نهایی نزدیک و انتظار برای اقامه نماز در قدس شریف کوتاه خواهد بود.

نصرمن الله و فتح قریب.

روابط عمومی دانشکده سما دزفول