رشد ۴۵ درصدی دانش آموزان مدارس سما و افزایش ۴۰ درصدی دانشجویان ورودی جدید دانشکده سما دزفول

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۷ کد : ۳۸۰ آخرین اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز سما دزفول ، در یکسال گذشته تعداد دانش آموزان مدارس سما دزفول با رشد 45 درصدی و نیز تعداد دانشجویان ورودی جدید دانشکده سما با رشد 40 درصدی ، روبرو شده اند .
دکتر علی براتی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما دزفول عنوان کرد :
در یکسال گذشته با تمرکز بر بهبود و ارتقا سطح کیفی مدارس و نیز بکارگیری کادر آموزشی مجرب و همچنین اصلاح فرآیندها ، خوشبختانه شاهد 45 درصد رشد در تعداد دانش آموزان مدارس سما بودیم .
براتی افزود : در یکسال گذشته تاسیس مدارس جدید و نیز بهسازی مدارس موجود ، اجرای سند تحول بنیادین، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی مدارس ، توجه وی‍ژه به برنامه های فرهنگی –پرورشی ، استقبال قابل توجه شهروندان گرامی را در پی داشته و تعداد دانش آموزان مدارس سما از 681 به مرز یک هزار نفر (990 نفر) رسید. این تعداد بیشترین آمار دانش آموزان سما در استان خوزستان می باشد. همکاری و تعامل موثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در کسب این موفقیت شایان توجه است.
معاون دانشگاه آزا اسلامی واحد دزفول گفت:
ما در مدارس سما توجه ویژه  به سند تحول بنیادین را در دستور کار خود قرارداده و راهبرد و رسالت اصلی خود را تربیت نسلی مومن ،متعهد،کارآمد ، خلاق و اخلاق مدار قرار داده ایم.
براتی گفت: خوشبختانه در دانشکده سما دزفول نیز با برنامه ریزی و هدف گذاری و اقدامات به عمل آمده، افزایش و رشد 40 درصدی تعداد دانشجویان ورودی جدید دانشکده نسبت به سال قبل حاصل گردید.

نظر شما :