مراسم بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان در دانشکده سما دزفول

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۸ کد : ۳۷۴ آخرین اخبار

به گزارش روابط عمومی سما، مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان با حضور حجت الاسلام و المسلمین رستگار نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستا ن در دانشکده سما دزفول برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر علی براتی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی سما واحد دزفول ضمن خوشامد گویی به کلیه حضار محترم، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز را گرامی داشت. ایشان عنوان کردند : 13 آبا ن مصادف با سه واقعه مهم تاریخی ایران اسلامی می باشد اولین واقعه تاریخی مصادف با 13 آبان  سال 1343 است که پس از اعلام مخالفت حضرت امام خمینی(ره) به قانون ننگین کاپیلاسیون،  رژیم پهلوی حضرت امام (ره) را به ترکیه  تبعید کرد.  دومین واقعه در سال 1357 و در گرماگرم پیروزی انقلاب اسلامی بود که دژخیمان رژیم پهلوی دانش آموزان مدارس را که به سیل تظاهرات کنندگان پیوسته بودند را به شهادت رساندند و سومین واقعه در 13 آبان سال 1358 که دانشجویان مسلمان  پیرو خط حضرت امام (ره)  لانه جاسوسی امریکا را تسخیر کردند و نقطه عطفی در مبارزات ضد امریکایی و مقاومت در برابر نظام سلطه ایجاد کردند.در واقع تسخیر لانه جاسوسی سرآغاز و بلوغ گفتمان استکبار ستیزی و مقاومت ضد امریکایی می باشد. وی افزود امروزه این راهبرد ضد استکباری ، یک الگوی موفق برای همه حق طلبان و آزادی خواهان جهان می باشد.

براتی افزود: همانگونه که حضرت آقا در دیدار روز گذشته (12 آبان 1398)با دانش آموزان و دانشجویان فرمودند: آغاز دشمنی آشکار شیطان بزرگ با ملت مسلمان ایران به کودتای 28 مرداد 1332 بر میگردد  و "سد کردن راه نفوذ مجدد سیاسی و تسلط دوباره آمریکایی ها به ایران مهمترین پاسخ جمهوری اسلامی ایران در مقابل توطئه های حاکمان واشنگتن است."

در ادامه مراسم  حجت الاسلام و المسلمین رستگار نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان در ابتدا حلول ماه ربیع، ماه نبی اکرم و ماه رحمت و روز دانش آموز و روز استکبار ستیزی را به کلیه خواهران وبرادران دینی تبریک و تهنیت گفتند.

در ادامه ایشان سخنانشان را با یک سوال شروع کردند که آیا مبارزه با استکبار زمان بردار می باشد ،تاریخ مصرف دارد ویا یک مبارزه مستمر می باشد؟بعبارت دیگر آیا مبارزه با استکبار ریشه عقلانی دارد یا ریشه دینی یا ملی؟

ایشان در ادامه عنوان کردند  این سوال در جلسه دیدار جوانان با رهبر معظم  انقلاب اسلامی که به مناسبت برجام برگزار شده بود پرسیده شد  که با فرض پذیرش برجام مبارزه با استکبار چه میشود؟ مقام معظم رهبری مد ضله العالی نیز در پاسخ کوتاهی فرمودند : مگر مبارزه با استکبار تعطیل بردار است.

پس متوجه میشویم که مبارزه با استکبار جزءموضوعات ایدئولوژیک و اعتقادی دین ما می باشد ویک موضوع عقلانی،ملی وراهبردی است و مقطعی نمی باشد.

در ادامه ایشان مبارزه با استکبار را طبق قرآن و روایات و عقلانیت و ملیت تفسیر و توضیح دادند و اعلام کردند دشمنی امریکا با ایران ریشه ملی دارد و از سال 1332 دشمنی خودشان را به صورت علنی با ایران شروع کرده اند وتا به امروز یک سیاهی بزرگ در پرونده خودشان دارند.

این مراسم با استقبال پرشور دانش آموزان،دانشجویان،کارکنان و اساتید همراه گردید.

نظر شما :