کسب مدال  و رکورد شکنی دانشجویان سما دزفول

کسب مدال و رکورد شکنی دانشجویان سما دزفول

بیست وششمین دوره مسابقات پارا وزنه‌برداری قهرمانی کشور درتهران برگزار شد که تیم منتخب خوزستان با کسب ۴ مدال طلا،یک مدال نقره،۵ مدال برنز و بدست آوردن ۱۲۴ امتیاز عنوان نخست را به خود اختصاص داد. دراین رقابتها ابوالفضل شاه آبادی (دانشجوی دانشکده سما دزفول) به مدال طلا دست یافت. ابوالفضل هادی شاه آبادی دانشجوی رشته حسابداری یک کیلو رکورد جوانان جهان را جابه جا نمود و همچنین ۱۴ کیلو نیز رکورد آسیای جوانان آسیا را شکست.آقای دلجانی دیگر دانشجوی سمای دزفول نیز در وزن ۹۷ کیلو گرم مقام چهارم را کسب نمود.

ادامه مطلب
فرارسیدن ایام فاطمیه و شهادت مظلومانه بانوی دوعالم، ام ابیها حضرت فاطمه الزهرا (س) تسلیت باد.

فرارسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت مظلومانه بانوی دو عالم ، اسوه زنان عالم ، ام ابیها حضرت فاطمه الزهرا (س) را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج) ، مقام معظم رهبری و همه مسلمانان جهان تسلیت عرض می نماییم . روابط عمومی دانشکده سما دزفول

ادامه مطلب